Kirjoittaja

tapani-valkonen

Olen 50-vuotias mies Helsingistä. Valmistuin 2011 Kuvataiteilijaksi Kemi-Tornion Ammattikorkeakoulusta. Ensimmäiseltä koulutukseltani olen Filosofian maisteri, Slaavilainen filologia pääaineena ja yleinen kielitiede tärkeimpänä sivuaineena.

Venäjä on monella tavoin seurannut elämässäni, viisitoista vuotta matkailuelinkeinon palveluksessa ja ennen kaikkea yksityiselämässä. Täydensin opintojani kasvatustieteen perusopinnoilla viime vuonna ja opetin venäjää. Vapaaehtoistyö johti seksuaalineuvojan koulutukseen ja myöhemmin järjestötyöhön Positiivisissa seksuaaliterveyden parissa.

Aloitin blogin kirjoittamisen ylläpitääkseni kotisivuja. Kirjaan muistiin työvaiheita ja ajatuksia kuvataiteesta ja kaikesta mikä mielessäni liikkuu. Päiväkirjamerkintöjä teen antaakseni sysäyksen askareelle kuvataiteen parissa sekä jakaakseni ajatuksiani ja pohdintojani. Mukaan mahtuu myös fiktiivisiä lyhyttarinoita, joita kutsun räiskeiksi.

Vie minut viheriäisille niityille

Sekatyö oli alunperin pääsiäiskoriste, ”kestorairuoho”. Ystäväni antama Heljä Liukko-Sundströmin posliinipupu sai uuden kodin ruoholaatikosta.

Mainokset