Kokonainen mies

Avasin toisen blogin, joka käsittelee venäjän kieltä ja ehkä kirjallisuuttakin. Jälkimmäistä jos saan kutsuttua jonkun muun kirjoittamaan kirjallisuusarvosteluita, kun tuntuu, etten sillä alalla enää pysy ajan hermoilla.

Mietin että onko tämä nyt hajoamista liian moneen suuntaan, kunnes tajusin että tässä on juuri kokonaisuus joka olen. Matkailuala ei ole niin merkittävä asia kuin työ Venäjän ja venäjän kielen parissa. Se on ollut mukana koko aikuisen elämäni ja puuttui blogista.

Tšekkiläisillä on sanonta: ”sano minulle, mitä sinä luet, niin minä sanon sinulle, kuka sinä olet”. Pieni vilkaisu kirjahyllyyni paljastaa sekalaisen ja satunnaisen kokoelman sanakirjoja, kielitieteen opuksia suurin osa venäjäksi, niukasti filosofiaa ja joitain kuvataidetta käsitteleviä teoksia.

Ei ihme, että taiteeni on enemmän käsitteellistä kuin kuvallista ja liittyy kieleen! Nyt en enää tunne siitä huolta ja huonommuutta ja olen blogeissanikin kokonainen mies.

Mainokset

Tietoja luovuuttakohti

Olen 50 vuotias AMK Kuvataiteilija ja järjestötyöntekijä. Blogissani kirjaan muistiin työprosessini vaiheita ja ajatuksia; haen pontta kuvataiteen parissa työskentelylle. Venäjä blogi käsittelee venäjän kieltä ja kulttuuria.
Kategoria(t): Oma taide, Päiväkirja Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s